Cine sunt #DreamBuilders

In momentul in care ti-ai pus in minte dorinta de a-ti amenaja locuinta, trebuie sa stii ca te vei confrunta cu o responsabilitate destul de mare, deoarece ai de coordonat mesteri diferiti care au stiluri de munca diferite. Ai de organizat bugete, dar si resurse, iar acest lucru nu este deloc usor, mai ales atunci cand trebuie sa iti organizezi timpul astfel incat sa ai timp si pentru tine, familie, job si relaxare. Cu toate acestea, cele mentionate anterior nu ar trebui sa te descurajeze, asa ca proiectele nu ar trebui sa iti dea planurile peste cap.           

Din aceste motive, a fost creat un instrument care sa te ghideze in toti pasii care tin de un proces de amenajare, de la idee, la intalnirea cu arhitectul si pana la finalizarea ultimelor detalii. Din aceste motive si multe altele, din simplul fapt ca nu oricine stie sa monteze piatra naturala, am creat echipa #DreamBuilders.

#DreamBuilders sunt echipa de montaj din cadrul PIATRAONLINE, o echipa dinamica cu experienta vasta in domeniu. O echipa care stie sa puna piatra naturala in valoare, care stie sa ii protejeze frumusetea, o echipa de profesionisti care au finalizat cu succes peste cateva mii de proiecte. 

#DreamBuilders este acea echipa careia ii spui ceea ce vrei sa ai in casa, iar ei pun in aplicare, fiecare dorinta a ta fiind dusa la indeplinire chiar si in cele mai mici detalii. #DreamBuilders inseamna profesionalism, iar profesionalismul este conceptul care defineste PIATRAONLINE.

Ce inseamna colaborarea cu #DreamBuilders?

In primul rand, atunci cand doresti sa renovezi apartamentul pe care il ai sau vrei sa il modifici pe cel pe care abia l-ai cumparat, trebuie sa apelezi la un arhitect.

Arhitectul este o persoana care se ocupa cu proiectarea, design-ul, dar si controlul calitatii unei cladiri. Cu alte cuvinte, arhitectul este o persoana care traduce si pune in practica nevoile clientului, prin constructie. Odata ce este stabilit conceptul care urmeaza sa fie pus in aplicare, clientul poate apela la echipa de oameni din mainile carora ia nastere proiectul.

Echipa de montaj #DreamBuilders este cea care se ocupa de reamenajare, de partea practica, de montarea pardoselii, de distrugerea si construirea de noi ziduri, de montarea pietrei naturale produsa de PIATRAONLINE si multe altele. #DreamBuilders este o echipa profesionista care isi duce la bun sfarsit proiectele, respectand deadline-urile si mai mult decat atat, respecta cerintele si dorintele clientilor.

Comunicarea dintre arhitect si echipa de oameni din cadrul #DreamBuilders este foarte importanta, deoarece aceasta duce la definitivarea proiectului exact dupa standardele impuse de catre client.

In calitate de client, poti discuta intotdeauna cu arhitectul, chiar si pe parcursul desfasurarii lucrarilor, daca doresti sa aduci cateva modificari proiectului initial sau daca esti de parere ca vreun element al amenajarii interioare nu se ridica la standardele solicitate.

Odata cu finalizarea lucrarii, clientul se poate bucura de apartamentul visurilor sale, adus la realitate.