Cine sunt #DreamBuilders

In momentul in care te-ai hotarat sa iti amenajezi sau reamenajezi locuinta, trebuie sa stii ca te vei confrunta cu o responsabilitate destul de mare, deoarece ai de coordonat mesteri diferiti care au stiluri de munca diferite. Ai de organizat bugete, dar si resurse, iar acest lucru nu este deloc usor, mai ales atunci cand trebuie sa iti organizezi timpul astfel incat sa ai timp si pentru tine, familie, job si relaxare. Cu toate acestea, cele mentionate anterior nu ar trebui sa te descurajeze, asa ca proiectele nu ar trebui sa-ti dea planurile peste cap.
Din aceste motive, am creat acest ghid sau instrument, care sa te ghideze in toti pasii care tin de procesul de amenajare, de la idee, la intalnirea cu arhitectul si pana la finalizarea ultimelor detalii. Din aceste motive si multe altele, din simplul fapt ca nu oricine stie sa monteze piatra naturala, am creat conceptul si echipa #DreamBuilders.
#DreamBuilders sunt echipa de montaj din cadrul PIATRAONLINE, o echipa dinamica cu experienta vasta in domeniu. O echipa de profesionisti care stiu cum sa puna piatra naturala in valoare, cunosc toate tool-urile necesare protejarii acestui produs, cum sa il scoata in evidenta. #DreamBuilders sunt o echipa de profesionisti care au finalizat cu succes peste cateva mii de proiecte.
#DreamBuilders este acea echipa careia ii spui ceea ce vrei sa ai in casa, iar ei pun in aplicare, fiecare dorinta a ta fiind dusa la indeplinire chiar si in cele mai mici detalii. #DreamBuilders inseamna profesionalism, iar profesionalismul este conceptul care defineste PIATRAONLINE.
Un exemplu concret, apartamentul #DreamBuilders. In acest proiect, echipa cu acelasi nume s-a ocupat de masuratori, debitare, montaj, impermeabilizare si intretinerea pietrei naturale. Mai mult decat atat, pentru a aduce apartamentul la forma lui finala, echipa #DreamBuilders a colaborat cu specialisti in mobilier, in finisare pereti, in tapet, parchet, mocheta s.a.m.d. A fost creata o echipa extinsa de specialisti cu experienta in amenajarile de interior, o echipa coordonata eficient de catre arhitect.

Ce inseamna colaborarea cu #DreamBuilders?
In primul rand, atunci cand iti doresti renovarea locuintei, indiferent ca vorbim despre o casa sau despre un apartament, ori despre o locuinta veche sau noua, trebuie sa apelezi la serviciile unui arhitect.
Arhitectul este o persoana care se ocupa cu proiectarea, design-ul, dar si controlul calitatii unei cladiri. Cu alte cuvinte, arhitectul este o persoana care traduce si pune in practica nevoile clienutlui, prin constructie. Odata ce este stabilit conceptul si directia de design care urmeaza a fi pusa in aplicare, clientul poate apela la echipa de oameni din mainile carora ia nastere proiectul.
Echipa de montaj #DreamBuilders este cea care se ocupa de reamenajare, de partea practica, de montarea pardoselii, de distrugerea si construirea de noi ziduri, de montarea pietrei naturale comercializate de catre PIATRAONLINE si multe altele. #DreamBuilders isi duce la bun sfarsit proiectele, atat de amenajare interioara, cat si exterioara, respectand deadline-urile si mai mult decat atat, respecta cerintele si dorintele clientilor.
Comunicarea dintre arhitect si echipa de oameni din cadrul #DreamBuilders este foarte importanta, deoarece aceasta duce la definitivarea proiectului, chiar si in cele mai mici detalii, exact dupa standardele cerute si impuse de catre client.
In calitate de client, poti discuta intotdeauna cu arhitectul, chiar si pe parcursul desfasurarii lucrarilor, daca doresti sa aduci cateva modificari proiectului initial sau daca esti de parere ca vreun element al amenajarii interioare nu se ridica la standardele solicitate.
Odata cu finalizarea lucrarii, clientul se poate bucura de apartamentul visurilor sale, adus la realitate.