Instalatia sanitara

Instalatiile sanitare au fost tratate diferentiat. Sistemul de tevi initial a fost pastrat insa au fost inlocuite rezervoarele ingropate si au fost montate baterii ingropate in locul bateriilor aparente. Scurgerea de la cabina de dus se realizeaza prin rigola. Obiectele sanitare au fost inlocuite in totalitate.

Etape:

  1. Discutie client despre tipurile de obiecte sanitare preferate (vase WC suspendate sau pe pardoseala, cu rezervoare ingropate sau aparente, cu montaj pe vas sau la semi-inaltime, lavoare cu picior sau semi-picior, “free-standing”, boluri pe blat, cu baterie pe perete sau pe blat, lavoare cu montaj pe consola, cabina dus cu cadita sau fara, tip “walk-in” sau cu dimensiuni normale, pe colt sau cu 3 pereti din sticla, materialul geamurilor, feroneria, cum se face scurgerea , tipul dusului – cu dus de cap sau/si dus de mana, ce tip de para se doreste, cu baterie termostatata sau nu, cu montaj ingropat sau aparent, pozitia cazii – pe colt, de nisa, in fata peretelui sau “free-standing”, tipul si modul de montaj al bateriilor)
  2. Analiza traseelor de tevi dupa noua configuratie si introducerea noilor tevi acolo unde acestea sunt necesare (alimentare, scurgere)
  3. Adaptarea sectiunilor tevilor de scurgere la situatia actuala
  4. Montarea propriu-zisa a obiectelor sanitare (rezervoarelor ingropate in perete, vasele WC suspendate, cabina de dus, cada, montarea rigolei la cabina de dus)
  5. Montarea bateriilor
  6. Efectuarea de probe