Perdele si draperii

Datorita faptului ca in amenajare au fost folosite mai multe elemente, a trebuit gasita o serie de culori adecvate care sa se potriveasca intregului ansamblu. Cand vine vorba despre alegerea perdelelor, au fost facute trei schimbari pana cand a fost gasita varianta finala. A fost ales un mix de stofe, perdeaua fiind compusa din mai multe materiale, aproximativ trei tipuri de stofa, fapt care ii confera un aer artistic. Au fost alese nuante cuminti de gri care sa fie in armonie cu intreaga amenajare a apartamentului.

Apartamentul DreamBuilders reprezinta intruchiparea modernului, un ”asa da!” dupa care te poti inspira cu usurinta in proiectele pe care vrei sa le pui in aplicare. Desigur, nu esti nevoit sa copiezi ideile care au dus la nasterea acestei amenajari. Poti adapta modelul si conceptul dupa propriul plac, dupa personalitatea ta, deoarece numai asa iti poti amenaja locuinta ideala.

Etape:

  1. Vizionarea spatiului pentru identificarea specificului de montaj
  2. Discutii cu arhitectul si clientul (din ce sunt peretii si tavanele, prezenta scafei, unde sunt necesare materiale ignifugate, tipuri de storuri, etc)
  3. Stabilirea materialelor (bumbac, bumbac cu in, poliester, material acrilic) si a sistemelor de culisare
  4. Realizarea masuratorile finale
  5. Confectionarea tesaturilor
  6. Prelucrari dimensionale
  7. Montaj
  8. Intocmirea si transmiterea instructiunilor de intretinere