Resurse si inspiratie

Ai in fata un proces de amenajare, documentat integral.

Atunci cand te apuci de amenajarea unei case, ai nevoie de inspiratie pentru a duce proiectul la bun-sfarsit, deoarece o locuinta primitoare nu poate fi amenajata haotic. Fiecare piesa de mobilier isi are propriul loc, nu orice culoare poate fi folosita, iar texturile din apartament ar trebui sa se afle in armonie. Daca ai nevoie de resurse si inspiratie, apartamentul DreamBuilders este locul perfect din care te poti inspira pentru propria amenajare.

Procesul de amenajare al unui apartament poate aduce mari batai de cap proprietarului, deoarece acesta trebuie sa coordoneze mai multe echipe care sa il ajute cu finalizarea proiectului. Amenajarea apartamentului presupune mai multe etape, de la recompartimentare, pana la alegerea mobilierului si a decoratiunilor de interior. Daca nu ai apelat la un specialist care sa puna in practica ceea ce iti doresti, te poti lovi de situatii care te vor costa mai tarziu.

Apartamentul DreamBuilders este un exemplu de proiect care te poate ajuta cu idei pentru amenajarea propriului apartament. Initial, locuinta avea toate finisajele necesare, fiind un apartament in care te puteai muta imediat. Cu toate acestea, proprietarii au dorit o reamenajare personalizata, un loc pe care sa il numeasca ”acasa”, un spatiu care sa ii defineasca.

Pentru a amenaja acest apartament, beneficiarii au apelat la ajutorul unui arhitect caruia i-au comunicat toate dorintele si asteptarile. Proprietarii isi doreau o amenajare moderna, minimalista, glam in care sa fie integrate nuante de verde, albastru si gri. De asemenea, in ceea ce priveste materialele folosite, s-a optat pentru un mix intre piatra naturala, metal, sticla, lemn si linii accent de lumina ambientala, dar si pentru un mix de finisaje si texturi cat mai mare.

Apartamentul DreamBuilders are un element central de la care a pornit intreaga amenajare, si anume marmura din bucatarie, Golden Sky. Fiecare lastra a acestui bloc de piatra naturala, inoveaza prin nuantele aurii deosebite.

Surse de inspiratie se pot gasi oriunde. Daca iti doresti un proiect dupa care sa te ghidezi in alegerea propriilor idei si materiale, ai de unde sa te documentezi. Urmareste etapele procesului de amenajare a apartamentului DreamBuilders, afla ce trebuie sa faci si ce nu, descopera care sunt materialele folosite si ce elemente de decor au fost utilizate. Lasa-te inspirat si creeaza propria amenajare „wow”.